اگرچه ما به طور قطع نمی دانیم که چه چیزی باعث اختلالات خود ایمنی می شود، ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید: آیا ژن های شما می توانند احتمال ابتلا به یک بیماری خود ایمنی را برای شما افزایش دهند؟پاسخ کوتاه … بله، اما …
نشانه های قند خون پایین می توانند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشند:
داروهای درمان نارسایی قلبی، آنتیهیستامینها، داروهای ضد تشنج، داروهای ضد سرطان، دیورتیکها و برخی دیگر از داروها نیز ممکن است باعث کاهش فشار خون شوند.
این بدان معنا است که افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ انسولین تولید نمیکنند. بدون انسولین هم بدن نمیتواند میزان گلوکز خون را تنظیم کند. بنابراین فرد دچار قند خون میشود.
سیستم ایمنی بدن شما از شما در برابر عفونت ها و بیماری ها محافظت می کند. در افراد مبتلا به بیماری های خود ایمنی، سیستم ایمنی بدن به اشتباه به سلولها و بافتهای بدن حمله میکند که گویی مزاحم هستند.
اگر زایمان سختی را تجربه کردهاید، ممکن است برای مدتی پس از تولد نوزاد، فشار خونتان همچنان پایین باشد. این اتفاق خصوصاً در صورتی رخ میدهد که خونریزی پس از زایمان داشته باشید.
گاهی بدن به ترکیباتی مانند گرده گلها نیز واکنش نشان داده و به صورت قرمزی، تورم و التهاب در قسمتهای مختلف بدن مانند پوست، چشم و... بروز میکند. در واکنشهای آلرژیک، گروهی از گلبولهای سفید به نام ماستوسیتها وارد عمل میشوند که دارای گرانولهایی حاوی هیستامین هستند. در واکنشهای آلرژیک هیستامین را به محیط آزاد کرده و باعث بروز علائم آلرژی مثل قرمز، خارش و سوزش میشوند.
زمانی که شب به رختخواب میروید و در وضعیت درازکشیده داروی درمان بیماری خود ایمنی قرار میگیرید، فشارخون کاهش پیدا میکند.
تزریق انسولین، رایجترین درمان دیابت نوع ۱ است. افراد میتوانند این تزریقات را به راحتی و در خانه خود انجام دهند. انواع مختلفی از تزریق انسولین برای درمان قطعی قند خون وجود دارد.
این ویروس با وارد کردن ژنوم خود درون ژنوم سلولهای ایمنی بدن میتواند از امکانات سلول میزبان استفاده کرده و تکثیر شود.
الکترولیت ها مواد معدنی موجود در خون هستند که حامل بار الکتریکی اند.
استفاده از روغن نارگیل میتواند به کمرنگکردن لکههای سفید بر پوست کمککند. اگر روزانه از این درمان استفادهکنید، میتوانید ظاهر خود را بهبودبخشیده و اعتمادبهنفس بیشتری بیابید.
سیستم عصبی: سیستم عصبی مسئول کنترل فشار خون و ضربان قلب است.
نظر خود را بنویسید: تهران، خیابان وزرا (خالد اسلامبولی)، نبش هتل بیمارستان گاندی، شماره ۱۳۲، واحد ۶